Crin Antonescu: Luni vom lua o decizie in PNL privind candidatura lui Gigi Becali

816

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ca PNL ar urma sa ia luni o decizie cu privire la candidatura lui Gigi Becali sub sigla USL la alegerile parlamentare.

„Domnul Becali m-a contactat, si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, USL, din punct de vedere politic, electoral si dorinta domniei sale de a candida, in situatia in care si noi suntem de acord cu acest lucu. Eu am avut o discutie cu domnul Becali in care am luat act de aceasta dorinta a domniei sale, i-am spus ca, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt deschise si ca se poate incheia un acord politic intre USL si PNG, prin care acest partid sa dea voturile sale candidatilor USL si, de asemenea, Gigi Becali sa candideze pentru Parlament, daca doreste, pe listele USL”, a spus Antonescu, intr-o interventie la Antena 3.

Potrivit liderului PNL, aceasta inseamna, din punct de vedere juridic, fie o candidatura sub culorile PNL, fie sub cele ale PSD.

„Optiunea lui George Becali e spre PNL, eu i-am spus ca, din punctul meu de vedere, lucrurile se pot discuta si se pot rezolva, ramane ca saptamana viitoare, probabil luni, la nivelul Biroului Politic al PNL, sa luam o decizie oficiala asupra acestui lucru”, a spus Antonescu.

Raspunzand unei intrebari, Antonescu a spus ca personal este de acord.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos