Crin Antonescu: Daca succesul la PREZIDENTIALE depinde de umblatul sau nu de mana cu Ponta, RENUNT!

522

1ponta antonescuPresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca daca ajunge la concluzia ca succesul candidaturii sale la Presedintie depinde de a umbla sau nu de mana cu Ponta, va renunta.

Antonescu a tinut sa denunte o „legenda urbana” privind faptul ca interesul sau ar fi acela de a nu rupe USL pentru a nu pierde sprijinul PSD la alegerile prezidentiale.

El a sustinut ca i-a transmis personal lui Victor Ponta, desi acesta „poate nu o crede”, faptul ca scopul sau ultim nu este acela de a ajunge presedinte al Romaniei indiferent cum si in orice situatie.

„Daca cineva crede ca deciziile mele politice sunt influentate de asta (candidatura la prezidentiale, n.r.), se inseala. Daca nu am pus problema ruperii USL-ului acum, nu m-am gandit nicio secunda – cine vrea crede, cine nu, nu – la Presedintia de peste un an si jumatate pentru ca e o era intreaga pana atunci. Vedeti ce dinamica au zilele, m-am gandit la asteptarea acestor oameni”, a sustinut Antonescu la Realitatea TV.

Presedintele PNL a tinut sa sublinieze faptul ca actualul premier a ajuns in functie si pentru ca el i-a fost alaturi.

„Victor Ponta a ajuns prim-ministru si de mana cu mine, ca eram nedespartiti. Si pe la meci am fost impreuna (…) Eu daca vreo secunda o sa ajung la concluzia ca succesul eventualei mele candidaturi depinde de aceea ca umblu sau nu de mana cu domnul Ponta, nu mai candidez, chiar daca, sigur, imi face placere sa fiu impreuna cu domnul Ponta”, a afirmat presedintele PNL.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos