Crin Antonescu: Suspendarea nu se poate face impotriva unui om care se da cu sania!

532

29 suspendarePresdintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in USL nu s-a discutat dupa investirea in functie a guvernului Ponta II despre posibilitatea declansarii unei noi proceduri de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Antonescu a spus ca speculatiile legate de o a treia suspendare sunt diversiuni.

„Unii oameni se indeletnicesc cu noi si noi diversiuni reluand tema suspendarii. Nimeni nu a vorbit de suspendarea presedintelui de la momentul investirii Guvernului. S-a vorbit la finalul campaniei electorale cand presedintele a facut niste declaratii foarte raspicate care indicau faptul ca nu va respecta rezultatul alegerilor”, a declarat Crin Antonescu.

Acesta a facut o referinta ironica si la modul in care Traian Basescu si-a petrecut Craciunul, cand a facut si o plimbare cu snowmobilul.

„Suspendarea nu se poate face impotriva unui om care se da cu sania. Nimeni nu este absurd”, a comentat Antonescu zambind.

Presedintele PNL a precizat ca isi mentine opiniile legate de lipsa de legitimitate a presedintelui Basescu, dar a spus ca se asteapta la o relatie corecta cu acesta.

„Sper in anul 2013 la relatie corecta politic, perfect constitutionala cu institutia presedintelui”, a mai spus Antonescu.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos