Crin Antonescu: Venirea lui GIGI BECALI in USL nu infirma primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii

454

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca venirea lui Gigi Becali in USL nu infirma primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii, el aratand ca odata cu Becali au mai venit si oameni care se ocupa cu ideile.

„Si acuma cu totul altceva e si adevarul panseului domnului Tariceanu despre idei si oi decat venirea lui Gigi Becali in aceasta candidatura. Deci faptul ca Gigi Becali vine si el in USL si candideaza pe un loc nu infirma – dar deloc – primatul ideilor asupra oilor in dezvoltarea omenirii”, a spus Antonescu in emisiunea transmisa de Pro TV.

El a aratat, referindu-se la comentariului fostului premier si lider al PNL,Calin Popescu Tariceanu, privind manipularea ideilor si a oilor, ca acesta ar fi trebuit sa se refere si la alti oameni care au venit in randurile PNL, odata cu Becali, si care se ocupa de idei.

„Eu cred ca domnul Tariceanu stie – si poate era bine sa spuna – ca odata cu venirea lui Gigi Becali au mai venit niste oameni in randurile si pe locurile eligibile ale PNL care se ocupa cu ideile. Profesorul Vlad Nistor, care a fost decan al Facultatii de Istorie a Universitatii Bucuresti si este presedintele Senatului Universitatii Bucuresti se ocupa cu ideile, nu cu oile. Profesorul Daniel Barbu, care a scris doua carti extraordinare, care a fost si decan, acum este unul din cei mai reputati specialisti in stiinte politice, este titularul catedrei de stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, se ocupa cu ideile, dar chiar cu ideile astea politice. Ma opresc aici, dar aceste lucruri trebuie spuse, cu siguranta domnul Tariceanu le stie”, a spus Antonescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos