Crin Antonescu vrea dispecerat pentru masinile Parlamentului! VIDEO

506

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speechCrin Antonescu propune ar vrea ca Parlamentul sa aiba un dispecerat aferent parcului auto, prin intermediul caruia masinile sa fie trimise membrilor legislativului in functie de solicitari.

Practic, spune Antonescu, renuntarea la privilegiul de a folosi oricand masina de serviciu, precum si taierea cheltuielilor pentru combustibil, ar aduce economii bugetului Senatului.

„Nu stiu cat de complicat ar fi dar ar trebui sa vedem daca nu este mai ieftin sa avem un sistem. In Parlamentul European exista un parc auto si un dispercerat. Cand parlamentarul au nevoie de o masina pentru a se duce de la Parlament la o alta institutie, de la Parlament acasa, nu o folosesc ca Taxi toata ziua, cer o masina care vine sau ii duce unde trebuie. S-ar putea ca asta sa fie mai ieftin decat sa platesti o masina si carburant. La Senat toata lumea a inteles situatia si cand e vorba de constrangeri bugetare e normal sa incepem cu noi”, a declarat, vineri, Crin Antonescu.


Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos