Cristian Busoi actioneaza ca la carte: dupa depunerea candidaturii la sefia PNL, isi va delega atributiile unui secretar general adjunct!

498

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că secretarul general interimar Cristian Buşoi a înştiinţat Biroul Politic Naţional că după ce îşi va depune candidatura la şefia partidului îşi va delega atribuţiile unui secretar general adjunct, informeaza Mediafax.

„A fost făcută o înştiinţare din partea domnului Cristian Buşoi care a anunţat că după momentul depunerii candidaturii domniei sale la funcţia de preşedinte al PNL va delega atribuţiile de secretar general unui alt coleg, secretar general adjunct, în urma consultării cu aceştia”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul şedinţei BPN PNL.

Secretarul general interimar Cristian Buşoi a anunţat că îşi va depune candidatura la şefia PNL la ora 15:00, la sediul din Aleea Modrogan.

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu i-a cerut lui Cristian Buşoi, în urmă cu o săptămână, în şedinţa BPN, să îşi dea demisia din funcţia de secretar general, invitându-l să nu fie „arbitru şi jucător” în cursa pentru şefia PNL.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos