Cristian Bușoi nu vede cu ochi buni noua conducere a ALPAB: ”Un director suspectat de delapidare nu poate fi acceptat în nicio administrație!”

436

PNL București cere demiterea directorului ALPAB, suspectat de delapidare. Noul director general la Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București nu are evident nicio competență să conducă ALPAB și, în plus, există suspiciuni care planează asupra sa în legătură cu activități mai vechi.

”Faptul că la conducerea uneia dintre cele mai importante instituții din Capitală, cu un buget de 139 de milioane lei, se află un director suspectat de delapidare nu poate fi acceptat în nicio administrație care își dorește să fie transparentă și corectă.

Acest caz întregește tabloul în care tot felul de oameni asupra cărora planează tot felul de acuzații sau sunt nepregătiți au ajuns să ocupe multe dintre pozițiile de conducere în administrația Capitalei. De altfel, tot ceea ce face administrația Firea este foarte departe de agenda Bucureștiului și de ce ar trebui cu adevărat să facă administrația pentru bucureșteni”, susține Cristian Bușoi, Vicepreședinte PNL București.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos