Cristian Busoi va anunta daca intra in cursa pentru sefia PNL! Si-au mai exprimat intentia de a candida: Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Ludovic Orban si Catalin Predoiu!

412

Candidatura secretarului general interimar al PNL, Cristian Buşoi, la şefia partidul ar urma să fie anunţată la sfârşitul acestei săptămâni, au declarat, joi, surse din PNL, pentru MEDIAFAX, europarlamentarul fiind al treilea candidat intrat în cursa internă.

Surse din PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, că anunţul candidaturii lui Cristian Buşoi la preşedinţia partidului este aşteptat la finalul acestei săptămâni.

Cristian Buşoi nu a negat intenţia de a candida la şefia PNL, precizând în urmă cu o lună că dacă va fi reales preşedinte al PNL Bucureşti şi a avea sprijinul organizaţiilor din teritoriu va intra în cursa internă.

Surse din PNL au precizat că liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, nu le-a transmis încă liberalilor dacă va intra în cursă, aşa cum a fost îndemnat şi în cadrul întâlnirii de la Cluj, însă, recent a contactat organizaţiile din teritoriu pentru a vedea dacă ar putea conta pe sprijinul acestora în competiţia internă.

Potrivit surselor citate, nici preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, nu exclude o candidatura pentru preşedinţia PNL.

Raluca Turcan a declarat, joi, că ia în calcul o candidatură la nivel naţional, însă, a refuzat să spună dacă vizează şefia partidului.

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu şi liberalul Ludovic Orban sunt singurii care şi-au anunţat până în prezent intenţia de a candida la şefia partidului.

În partid au fost voci care au cerut, în contextul negocierilor purtate pentru desemnarea preşedintelui interimar şi a secretarului general interimar, ca cei care vor ocupa aceste funcţii şi se vor implica în organizarea Convenţiei din 17 iunie să nu candideze la şefia partidului, însă, această propunere nu întrunit sprijinul necesar, informeaza Mediafax.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos