Cristian Tudor Popescu a pus tunurile pe Firea: „Daca era Firea in locul lui Dragnea am pus-o, ne lua dracu’ pe toti! Alunecoasa, veninoasa si perversa”

2628

Cristian Tudor Popescu a sintetizat plastic comportamentul politic al Gabrielei Firea, aflata in aceste zile in centrul unui urias scandal provocat de atacurile suburbane la adresa fondatoarelor Asociatiei „Daruieste Viata”. „Daca era Firea in locul lui Dragnea am pus-o, ne lua dracu’ pe toti”, a spus CTO intr-un dialog cu Moise Guran.

„Doamna Firea in clipa de fata este cel mai alunecos, veninos si pervers …”, a spus CTP la Europa FM.

„Este un alt Dragnea, un Dragnea cu fusta”, a completat Moise Guran.

„Daca era Firea in locul lui Dragnea am pus-o, ne lua dracu’ pe toti”, a adaugat CTP.

Gabriela Firea a refuzat, joi, sa intre in dialog cu CTP la Europa FM.

„Ce dialog marcat de deontologie si echidistanta jurnalista s-ar putea purta cu domnul Ppescu, glumiti”, s-a eschivat Firea cand Moise Guran a intrebat-o daca intra in dialog cu CTP.

Replica lui CTP a fost ucigatoare.

„Dialogul cu mine ar fi atat de deontologic cat este dansa. Atata vreme cat dansa respecta regulile de igiena ale dialogului, eu le respect. Numai ca dansa obisnuieste sa le calce in picioare. Eu nu fac parte dintre cei care sa-i raspunda civilizat si cu urbanitate la magariile pe care le produce doamna Firea constant in monoloagele pe care le practica. Dansa nu dialogheaza.

Doamna Firea a fost satisfacuta distribuind asa ceva (postarea Danei Budeanu referitoare la Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu). Este vulgaritatea ei funciara, o persoana profund vulgara, a dovedit-o in nenumarate situatii.

Pe mine ma ionfioara, nu stiu un singur pesedist, o femeie, este imposibil ca in poporul pesedist sa nu fie o femeie cu un copil bolnav de cancer. Niciun pesedist nu a intervenit sa isi exprime revolta fata de gestul doamnei Firea. Nu ma mira, PSD este partidul vulgarului si obscenului”, a declarat CTP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos