Cristian Tudor Popescu a rabufnit! Jurnalistul s-a dezlantuit dupa filmarea de la Colectiv si a injurat in direct: „Lasa-i in p**a mea!” Video

556

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a repetat, in direct la Digi 24, injuratura spusa de colonelul Orlando Schiopu in seara tragediei din Colectiv in timp ce le spune celor din subordine sa nu se mai concentreze pe oamenii morti, ci pe cei care inca mai pot fi salvati.

„A spus „Lasa-i in p**a mea!””, a izbucnit CTP in emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, reactia sa fiind apreciata de internauti ca exprimand vocea strazii. „Mint ca niste porci. De pilda, individul asta din dreapta, Orlando schiopu, a mintit in direct. Adineaori l-am vazut spunand ca „eu nu am spus decat „Lasa-i!””. Spun eu injuratura, pentru ca dumneavoastra blocati cuvantul acolo. Nu-l blocam, este o insulta…” a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

In ciuda incercarilor lui Cosmin Prelipceanu de a nu repeta injuratura, CTP s-a dezlantuit: „Daca nemernicul asta a putut sa spuna ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie sa spunem si noi aici ce a putut sa spuna ala acolo. A spus „Lasa-i in p**a mea!”, asta a spus. Si acum o ora l-am vazut spunand „domne, n-am spus decat „Lasa-i!””. Deci are aceasta nerusinare care ma stupefiaza… Ne minte de la mana pan’ la gura. De azi de cand am vazut filmul si pana acum. Crezand ca ce? Ca suntem surzi, tampiti? N-am auzit ce a zis acolo?”, a mai intrebat CTP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos