Cristian Tudor Popescu, despre asasinatul lui Dragnea: Doar Stalin mai facea asa! Ce este mai mare, tupeul lui L. Dragnea sau prostia celor care il mai cred?

303

Cristian Tudor Popescu arata ca Liviu Dragnea este primul „sef al Partidului care coboara dincolo de Iliescu, Ceausescu si Gheorghiu-Dej”, facand referire la declaratiile presedintelui PSD privind o tentativa de asasinare a sa.

„L. Dragnea este primul sef al Partidului care coboara dincolo de Iliescu, Ceausescu si Gheorghiu-Dej. Nici Dej, nici Ceausescu, nici Iliescu nu au pretins, atunci cand au ordonat represalii armate impotriva civililor, ca era cat p-aci ca ei sa fie omorati de un comando de killeri.

Dincolo este I.V. Stalin, care asta facea o data la cateva luni. Erau descoperite comploturi americane, englezesti, evreiesti, cu sprijinul cozilor de topor din tara, tintind uciderea generalissim-ului. Dupa care urmau persecutii si deportari in masa.

„De ce era nevoie de 4, unul tinea pusca, unul ii facea lui Dragnea „Pasarica!”, altul apasa pe tragaci si ultimul aduna cartusele de pe jos? Oare George Soros stie cine este si cum se pronunta numele acestui man din Teleorman? Nu ramane, de fapt, decat o singura intrebare de pus? Ce este mai mare, tupeul lui L. Dragnea sau prostia celor care il mai cred?”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Sursa: Republica