Cristian Tudor Popescu, despre Olguta Vasilescu: Doamna asta e anaconda blonda! Inghite omul cu totul. Pe oricine. E omnivora!

420

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat un gest de impolitete facut de Olguta Vasilescu la conferinta de presa de miercuri, la care a participat alaturi de Liviu Dragnea si Viorica Dancila.

La un moment, pentru a veni la microfon si a raspunde la intrebari, Olguta Vasilescu a trecut prin fata Vioricai Dancila, care s-a dat un pas in spate.

„Spuneati ca Dragnea le priveghea pe cele doua privighetori. Dar avem miscarea in care vine la microfon din dreapta prim-ministrului doamna Olguta, se duce sa raspunda la microfon doamna Olguta. O ia prin fata doamnei premier, ba a si dat-o la o parte. A pus mana pe ea, pe Regina Maria a Romaniei, care fusese in Sala Tronurilor, sa bage la jgheab.

E o vorba: nu-i trece nimeni pe dinainte – la Oltenia, unde unde vine doamna. I-a trecut pe dinainte fara niciun fel de problema. (Viorica Dancila – n.r.) S-a dat la o parte cu mainile ca Elena Ceausescu. Nu treci prin fata nimanui, e o regula de politete.

Daca spuneam despre Carmen Dan ca e gorila blonda, doamna asta e anaconda blonda. inghite omul cu totul. Pe oricine. E omnivora”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi24.