Loading...
Cristian Tudor Popescu dezvaluie ce va face Firea in PSD dupa victoria lui Dragnea! – Circul Politic

Cristian Tudor Popescu dezvaluie ce va face Firea in PSD dupa victoria lui Dragnea!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va continua lupta in PSD impotriva presedintelui Liviu Dragnea.

Jurnalistul a vorbit, in primul rand, despre grupul contestatarilor care au facut declaratii, vineri, seara, dupa sedinta CEx. „Au fost patru persoane, intre care trei barbati grei ai partidului – domnul Stanescu, domnul Neacsu, domnu tutuianu, piese grele in partid -, iar liderul informal al acestui grup a fost doamna Firea, de la bun inceput”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Imi este destul de clar ca doamna Firea va continua sa fie o contrapondere la Liviu Dragnea in partid, va incerca in continuare sa-si castige sustinatori, va folosi capitalul de imagine si de procente pe care il are. Am vazut aici configurarea unui nucleu pentru viitor”, a explicat jurnalistul la Digi24.

El a precizat ca inclusiv contestatarii lui Dragnea se asteptau sa piarda votul in Comitetul Executiv.

„Cred ca a fost prima sedinta de CEx in care s-a dezbatut cu foarte multa sinceritate, cu argumente logice care ne framanta”, a declarat la finalul CEx Gabriela Firea. Ea a spus ca s-a cerut excluderea sa de catre primarul sectorului 5, fapt care nu a fost supus dezbaterii si aprobarii la interventia lui Dragnea si a lui Dancila.

Intrebata cum va mai colabora cu Dragnea si cu cei care au votat impotriva, Gabriela Firea a raspuns: „Sunt membru al PSD, am considerat ca am epuizat etapele statutare cand am iesit public cu afirmatiile pe care le-am facut, am avut colegi care au gandit de aceeasi maniera. Nu a fost foarte usor sa venim cu argumentatiile din acea declaratie, dar am simtit ca e nevoie pentru partid”.

„Sustinem pana la capat, nu ne-am schimbat opinia”, a spus si Paul Stanescu despre continutul scrisorii.

Cristian Tudor Popescu dezvaluie ce va face Firea in PSD dupa victoria lui Dragnea! was last modified: septembrie 21st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close