Cristian Tudor Popescu: „Dezvaluirile lui Dancila privind infierea fiului ei sunt de un prost gust desavarsit”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu afirma ca „dezvaluirile” lui Dancila privind infierea fiului ei sunt de „un prost gust desavarsit”. „Scopul a fost de a castiga niste imagine”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a spus la Digi24 ca povestea mediatizata din ultimele zile despre adoptia facuta de premierul Viorica Dancila este una „absurda”. „Nu era de interes public, era o mizerie, nu avea nicio semnificatie cu activitatea politica si guvernamentala a doamnei Dancila”, a precizat jurnalistul.

Jurnalistul a explicat ce este fake news in acest caz.

„Un principiu care va apara de fake news este urmatorul: cand vi se raspunde cu lux de amanunte la o intrebare pe care n-ati pus-o, fiti foarte atenti si, in general, cand auziti pe cineva ca vorbeste mai mult decat e cazul, deveniti foarte atenti. Pe aceasta doamna nu a intrebat-o nimeni cum si-a adoptat copilul. Intre altele, mi se pare un gest de prost gust desavarsit: doamna si-a folosit acest episod intim, familial”, spune Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul a precizat ca aceasta poveste „nu mai e o chestiune de politica”, ci de calitatea umana, iar scopul a fost pentru „a castiga niste imagine”.

Cristian Tudor Popescu a subliniat faptul ca Viorica Dancila, a devenit brusc „o scriitoare” si a vorbit in detaliu despre acest subiect, timp de patru zile, spre deosebire de alte probleme cu adevarat importante ale tarii.

Cristian Tudor Popescu: „Dezvaluirile lui Dancila privind infierea fiului ei sunt de un prost gust desavarsit” was last modified: ianuarie 25th, 2019 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre