Cristian Tudor Popescu ii da o veste proasta lui Dragnea! „Firea i-a dat un cap in gura lui Dragnea de cred ca-i va deranja dintii si mai mult decat sunt”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a remarcat, duminica seara, ca Gabriela Firea nu a mers sa voteze la referendum. CTP arata ca Firea a dorit astfel sa il saboteze, inca o data, pe preseditele PSD, Liviu Dragnea.

„Doamna Firea i-a dat un cap in gura lui Dragnea de cred ca-i va deranja dintii si mai mult decat sunt. Gabriela Firea nu s-a dus la vot, si-a afisat poza giugiulindu-se cu consortul, cu Pandele, si pe Bucuresti avem – cred ca e premiera absoluta post – revolutionara, cred ca este cel mai scazut procent de vot la niste alegeri pe Bucuresti.

Formidabil! I-a transmis lui Dragnea: ‘Aici, eu! La Bucuresti si Ilfov eu, matale mai usor!’”, a declarat jurnalistul la Digi24.

Pana la ora 21,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 20,41% dintre alegatori, ceea ce inseamna invalidarea scrutinului, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central (BEC).

Numarul total al persoanelor care s-au prezentat la vot pana la ora 19,00 este de 3.731.704, dintre care in mediul urban au votat 1.829.816, iar in mediul rural – 1.901.888.

Cristian Tudor Popescu ii da o veste proasta lui Dragnea! „Firea i-a dat un cap in gura lui Dragnea de cred ca-i va deranja dintii si mai mult decat sunt” was last modified: octombrie 8th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close