Cristian Tudor Popescu il face praf pe liderul PSD! „Dragnea a insultat romanii pentru un vot in plus, a oferit maghiarilor statutul de rasa superioara”

Liviu Dragnea a insultat romanii pentru un vot in plus in Camera Deputatilor, facandu-i suboameni, a spus Cristian Tudor Popescu, despre legea votata de doua ori, miercuri, in Parlament, cu privire la adoptarea legii pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului. „Prin aceasta lege au conferit pentru prima data dupa al Doilea Razboi Mondial maghiarilor din Transilvania statutul de rasa superioara”, a subliniat jurnalistul.

„Curat porcarie! Au beneficiat de ea, cum o califica drept porcarie? E minunat acest Kelemen Hunor. E mai unsuros decat Tudorel Toader. Sunt doua lucruri aici, unul mai grav decat altul. Prin modul in care este redactata aceasta lege, destule ONG-uri – care se ocupa cu varstnicii, cu copiii, cu persoanele cu dizabilitati – vor fi aproape in imposibilitatea de a functiona. Ba chiar vor fi desfiintate in termen de 30 de zile, pe loc practic, daca nu reusesc sa indice acesti beneficiari. Asta deja este criminal”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Pe domnul Kelemen il cheama Hunor. De unde vine numele asta? Hunor e fiul unui gigant, urias, nu e fiul unui om obisnuit. impreuna cu fratele lui Mogor, acesti doi frati sunt stramosii, primii stramosi ai hunilor si maghiarilor, Hunor-Moghior. intai a fost Attila in secolul V, apoi maghiarii cu Arpad in secolul IX si au vrut sa asigure continuitatea asta in Ungaria, a maghiarilor continuatori ai hunilor. Folosind aceasta origine supraumana pe care o da legenda pentru rasa hungaro-maghiara, prin secolul XVI, un jurist a produs un opus juridic care a functionat 300 de ani, pana la Revolutia de la 1848, prin care nobilii maghiari, numiti popor, aveau toate drepturile, iar serbii, iobagii erau numiti plebe. Nobilii maghiari erau urmasii lui Menrot. Erau o rasa supraumana, in vreme ce iobagii, adica majoritatea, romanii din Transilvania, erau suboameni. Asta a fost legea scrisa a regatului Ungariei vreme de sute de ani. si dupa 1848 acest sentiment al rasei superioare, ei au drepturi care niciodata nu vor fi accesibile suboamenilor, fiintelor inferioare, valahii, mamaligarii. Asta a facut acum coalitia, cu domnul Dragnea, cu domnul Tariceanu in frunte, prin aceasta lege au conferit pentru prima data dupa al Doilea Razboi Mondial maghiarilor din Transilvania statutul de rasa superioara. Numai ONG-urile minoritatii maghiare beneficiaza de scutirea de a declara beneficiarii. E vorba de o lege financiara, de spalare a banilor, in care se practica aceasta discriminare pozitiva crunta: maghiarii nu se supun acestei legi, asa cum se supun fiintele inferioare: romanii. Este prima data cand se practica genul acesta de discriminare dupa zeci de ani”, a spus jurnalistul.

„E acelasi lucru”, a subliniat el, la precizarea ca sunt exceptate ONG-urile si asociatiile tuturor minoritatilor.

„Niste persoane, pe criterii etnice, discriminare etnica. Ca tot se plangeau unii UDMR-isti pe la UE ca sunt discriminati. Uite discrimnare aici, in favoarea ungurilor. Ei sunt deasupra legii. Minoritatile sunt deasupra legii, cine sunt sub lege sa fie striviti de ea – copiii, varstnicii, persoanele cu dizabilitati, romani. Asta a facut onor coalitia de la putere, in cap cu domnul Dragnea”, a mai spus jurnalistul.

„Oamenii astia nu inteleg. Dragnea e disperat sa nu piarda majoritatea in Camera Deputatilor, dar chiar poti sa faci asa ceva, chiar poti sa insulti in felul acesta romanii? Nu e prima data! Au mai facut-o, tot acest domn Dragnea, cand a insultat Ziua Nationala a Romaniei punand 15 martie 1848 pe acelasi plan cu 1 decembrie 1918. Are o inclinatie spre asa ceva. Sa intelegem cam ce suntem in viziunea domnului Dragnea pentru un vot in plus”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu il face praf pe liderul PSD! „Dragnea a insultat romanii pentru un vot in plus, a oferit maghiarilor statutul de rasa superioara” was last modified: octombrie 26th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre