Cristian Tudor Popescu, mesaj pentru romani: Parlamentul a votat, acum e randul nostru! Voi dispretui fara rezerve pe oricine o voteaza pe samuraica Dancila, cu sabia ei cu tot!”

1084

Cristian Tudor Popescu anunta, luni seara, ca va „dispretui” fara rezerve pe oricine o va vota pe „samuraica Dancila, cu sabia ei cu tot!”. „Cu cine nu votez. Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astazi este descarcerarea lui W Dancila din Palatul Victoria.

Cu aceasta ocazie, le comunic celor care sperau in pomenile promise cu toptanul de frumoasa fara gat ca DANCILA NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un tradator de tara ce sunt.

Parlamentul a votat, acum e randul nostru!

In ce ma priveste, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Si voi dispretui fara rezerve pe oricine o voteaza pe samuraica Dancila, cu sabia ei cu tot!”, a scris CTP pe Facebook.

Viorica Dancila a primit, sambata, o sabie de samurai din partea presdintelui PSD Arad, Dorel Caprar. Acesta i-a spus Vioricai Dancila ca „sunteti un samurai, chiar daca sunteti femeie”.

„Doamna Viorica Dancila, din punctul meu de vedere sunteti un samurai, chiar daca sunteti femeie. Sunteti mult mai puternica decat multi barbati, inclusiv decat cei sase, sapte barbati care au facut front comun ca sa dea jos Guvernul Romaniei. Avem incredere in dumneavoastra. Trebuie sa fiti sigura ca veti castiga alegerile. Am vazut cum va iubesc oamenii. Vreau sa va rog sa acceptati mici cadouri simbolice, din partea mea si a organizatiei, cadouri care sa va calauzeasca in lupta cu acei barbati si nu numai, doamna prim-ministru. In primul rand o sa va fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei sabii, care sper sa va ajute sa taiati atat la propriu, cat si la figurat, tot ce trebuie taiat, iar dumneavoastra stiti exact la ce ma refer eu”, a spus Dorel Caprar, la Arad.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos