Cristian Tudor Popescu o desfinteaza pe Olguta Vasilescu: „Olguta Vasilescu are un stil de golanca Este iresponsabila”

3762

Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, la Europa FM ca sefa de campanie a Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu, are „un stil de golanca” si este „iresponsabila”.

CTP a explicat sugestiv de ce nu este de acord ca Iohannis sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila.

„Stiu exact ce va face doamna Dancila in aceasta dezbatere. Va folosi tot timpul statutul ei de femeie… Daca Klaus Iohannis va spune ceva mai agresiv, imediat va spune: ‘Dar nu va e rusine sa vorbiti asa de o femeie, sa jigniti o femeie?’. A spus de atatea ori, a facut mereu si mereu uz de asemenea… nici macar n-as spune feminismne, ca le jignesc pe feministe. Sa fim serios, nu este feminista doamna Dancila.

Deci, ar veni cu un punctaj de la Olguta Vasilescu, care tocmai l-a facut sef de lagar de concentrare pe Klaus Iohannis, inainte a spus ca are curaj ca neamt sa vorbeasca de gazare. Doamna Vasilescu are un stil de golanca, si iresponsabila, pentru ca se duce in zone dinastea, de xenofobie, de antisemitism extrem de grave, care depasesc granitele Romaniei. S-au si vazut reactiile comunitatii evreiesti. Astea i le va trasa, i le va pune pe hartie (Vioricai Dancila), sa spuna… iar cu casele, sa dati 300.000 euro inapoi … Indiferent ce spune, nu se duce acolo sa prezinte program, doamna, Dancila, se duce cu aceste intrebari cu care sa-l piseze pe domnul Iohannis si daca indrazneste sa spuna ceva (Klaus IOhannis) sa spuna: ‘Jigniti o femeie’”, a declarat CTP la Europa FM.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca va analiza si va decide, impreuna cu cei din echipa sa de campanie, daca va merge sau nu la dezbaterea pe care o organizeaza marti Klaus Iohannis si PNL.

„Ii vad asa de speriati (pe cei de la PNL – n.r.), am vazut astazi pentru faptul ca numai s-a luat in calcul ca as putea merge acolo, au venit purtatorii de mesaje ai presedintelui si au jignit, au venit cu un atac, nu are ce sa caute. Vom analiza. Luam in calcul ambele variante (de a merge si de a nu merge la dezbatere – n.r.) analizam si vedem”, a spus Dancila la TVR.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos