Cristian Tudor Popescu, revoltat de „naparca Firea” si critica dur Digi24: „Inca una-doua din astea, si nu ne mai intalnim la Digi24”

893

Cristian Tudor Popescu se declara revoltat de modul in care Cosmin Prelipceanu s-a comportat in interviul facut cu Gabriela Firea, marti seara, si anunta ca se gandeste sa nu mai apara la Digi24. „Inca una-doua din astea, si nu ne mai intalnim decat pe Republica si facebook, stimati telespectatori Digi24”, a scris CTP pe Facebook.

„Tacerea mieilor. Cand am aparat cu duritate Digi24 in fata pretentiei dlui Mihai Sora-emag ca postul sa se desfiinteze, pentru ca s-ar fi aservit PSD, am spus ca daca voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu ma mai vedeti prin studio.

Un prim pas spre acest gest a fost facut aseara, prin emisiunea realizata de primarul general G. Firea, avandu-i ca public de figuratie pe dnii C. Prelipceanu si R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasand tot ce a vrut. Principala ocupatie a dlui Prelipceanu a fost sa taca asurzitor si sa dea din cap aprobator. Cand a pus una dintre cele nu stiu daca mai mult de 5 intrebari, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuza, ca sa nu zic umil, ‘Nu va suparati, doamna primar general, totusi trebuie sa va intreb ceva…’.

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, impotriva celor doua doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care si l-a asumat si l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia sa-i fie citit in fata, tare si cu dictie, naparcii Firea – eu asta as fi facut, nu sa-l ascund ‘pudic’ intr-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasa emisiune din punct de vedere moral si profesional pentru un veteran ca mine. Inca una-doua din astea, si nu ne mai intalnim decat pe Republica si facebook, stimati telespectatori Digi24”, a scris CTP pe Facebook.

Gabriela Firea a recunoscut, marti seara, la Digi24, ca a distribuit pe Facebook postarea suburbana a Danei Budeanu in care erau atacate Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu de la Asociatia „Daruieste viata”. Cele doua au reusit sa stranga 26 de milioane de euro pentru constructia unui spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Cosmin Prelipceanu: De ce ati share-uit postarea Danei Budeanu?

Gabriela Firea: Este interzis like-ul sau share-ul pe facebook? Chiar dumneavoastra militati pentru libera exprimare… pentru diversitate

Cosmin Prelipceanu: Va asumati?

Gabriela Firea: Este o postare share-uita miercurea trecuta care nu a suparat pe nimeni si brusc aseara s-a indignat lumea ca la un semn, deci dupa sase zile… asta imi da de banuit ca a fost o comanda in ceea ce ma priveste. Imi pare rau de ipocrizie… Si eu am copii si citesc cuvintele din afara vocabularului uzual din limba romana… Pe mine m-a interesat substanta.

„Doamna Firea a recunoscut acea mizerie de postare in care isi bate joc de noi, de proiectul si sustinatorii nostri. Doamna Firea ne-a facut ‘ciuma roz sau alba’. Doamna Firea incearca o marsava manipulare, sustinand ca eu si Carmen Uscatu suntem doar niste marionete ale lui Vlad Voiculescu

Doamna Firea a lansat un atac mizerabil la munca si reputatia noastra. Va trebui sa dovedeasca spusele, caci 10 ani de munca si lupta pentru sansele la viata ale copiilor bolnavi de cancer nu merita a fi terfeliti in acest fel”, a scris Oana Gheorghiu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos