Cristina Topescu cheama romanii in strada! Mesaj pentru Tudor Chirila: „Iarta-ma, Tudor, ma simt vinovata!”

332

Jurnalista Cristina topescu i-a transmis un mesaj actorului si cantaretului Tudor Chirila, care continua sa protesteze in Piata Victoriei si se declara dezamagit de numarul tot mai mic de romani care ies in strada intr-un moment pe care artistul il considera crucial pentru democratie.

Cristina Topescu i-a cerut iertare intr-un mesaj public lui Tudor Chirila pentru ca nu a putut sa i se alature in Piata Victoriei si l-a felicitat pentru lectia pe care o da.

„Eu imi cer iertare lui Tudor Chirila ca nu pot fi zilele astea in Piata, am pe cineva bolnav acasa si nu pot pleca. In weekend insa, voi gasi o solutie si voi veni. Iarta-ma, Tudor, ma simt vinovata. Sunt mandra ca exista si oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi in Piata, cand sunteti atat de putini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi in Piata Victoriei. Voi, bucurestenii, de ce nu puteti fi? Poate aveti motive intemeiate. Sau nu? Poate sunteti doar obositi, nu stiu. Sper sa ne vedem macar in weekend, atunci multi dintre noi nu mai avem nicio scuza, nu lucram si om gasi pe cineva sa ne inlocuiasca, daca avem probleme acasa. Multumim, Tudor!“, a scris Cristina Topescu pe Facebook.

Reactia jurnalistei vine in contextul in care Tudor Chirila si fondatoarele asociatiei Daruieste Viata, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, au iesit in ultimele seri in Piata Victoriei pentru a-si arata revolta fata de Guvernul PSD. Artistul a facut transmisiuni live pe Facebook in care a remarcat, printre altele, numarul extrem de mic al romanilor din strada.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos