Cristina Topescu, mesaj de revolta pentru propaganda pesedista: „Nemernicilor, pana aici! Tatal meu a detestat ce face PSDragnea”

394

Cristina Topescu are o reactie vehementa fata de postacii PSD care frecventeaza site-ul lui Bogdan Chirieac, DC News. Ea are un mesaj pentru cititorii acestui site, revoltata ca au folosit si numele tatalui ei, Cristian Topescu, pentru a o ataca.

Cristina Topescu are si o ironie acida la adresa lui Chirieac, despre care spune ca este „un om nevoias”, intrucat nu a platit-o cand a publicat articole pe DC News.

„IN NUMELE TATALUI !!!

Din intamplare, cum va spuneam, am dat peste haterii care comenteaza la articole despre ce scriu eu pe fb. Aceste articole apar pe dcnews.ro (unde, mai demult, inainte de PSdragnea, am scris multe texte fara niciun ban, dat fiind ca domnul Bogdan Chirieac, patronul site ului, stiti, e un om nevoias).

Haterii spalati pe creier si de acest site, se pare, varsa galeti de zoaie pe mine, dar si pe domnul Victor Rebengiuc, pe Oana Pellea, Tudor Chirila, Marius Manole si pe multi altii care indraznesc sa conteste puterea actuala. In ce ma priveste, ca m au luat pe mine drept tinta a urii lor viscerale, n ar fi mare lucru, pot duce. Cand fac referiri si la tatal meu, plecat de curand dintre noi, pana aici !!!

Le scriu aici, asa cum le am scris si pe pagina aia plina de mizerii. Desi stiu ca n or sa inteleaga nimic si ca tatal meu acum ar zambi si mi ar spune: lasa i in plata Domnului!

„Dragii mei :(, toti cei care scrieti aici cu ura, cu spume si muuulte greseli gramaticale, stiu ca e prea tarziu sa va mai convinga cineva sa vorbiti civilizat cu cei care au alte opinii decat voi, stiu ca nu va mai poate da nimeni cei 7 ani de acasa si nici mai buni la suflet nu va poate face. Pentru ca, totusi, am toata compasiunea pentru oameni ca voi, oricand in pericol sa se inece in propria otrava, va spun atat, ca sa va intre n cap o data pentru totdeauna: tatal meu a detestat ce face PSdragnea, ii povesteam cum e la proteste cand ma intorceam de la ele, gandea fix ca mine si ma incuraja in tot ce fac. In plus, ca tot va legati si de caini, tatal meu iubea animalele, m a crescut in iubire pentru toate fiintele, nu doar pentru oameni. Dar voi nu aveti cum sa intelegeti, dragii de voi…:((

Hai, continuati sa varsati zoaie pe mine si pe cei care vrem o altfel de tara, dar de tatal meu va rog sa nu mai pomeniti. El, da, a facut dovada patriotismului si a curajului, voi ce ati facut? Nu meritati nici sa i pronuntati numele, nemernicilor !!!”, a scris Cristina Topescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos