Loading...
Criza din PSD umflă facturile românilor! Daddy își ”asumă” ironic dezastrul, dar românii sunt cei care vor scoate mai mulți bani din portofel! – Circul Politic

Criza din PSD umflă facturile românilor! Daddy își ”asumă” ironic dezastrul, dar românii sunt cei care vor scoate mai mulți bani din portofel!

Liviu Dragnea a tratat în termeni ironici faptul că, din cauza crizei declanșate de PSD, românii sunt nevoiți să plătească facturi mai mari.

Întrebat dacă-și asumă acest fapt, Liviu Dragnea a răspuns: ”important este să reglăm lucrurile și să fie aduse pe făgașul normal”.

La insistențele unei jurnaliste, șeful PSD a replicat: ”îmi asum ce vreți dumneavoastră! Și dacă a nins azi-noapte, eu îmi asum!”

În contextul instabilității politice, euro a atins un nou maxim istoric. La ora 13:00, BNR a afișat cotația de 4.6599 leu/euro, cel mai redus nivel al leului din toate timpurile în raport cu moneda europeană.

Sursa: b1.ro

Criza din PSD umflă facturile românilor! Daddy își ”asumă” ironic dezastrul, dar românii sunt cei care vor scoate mai mulți bani din portofel! was last modified: ianuarie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close