Croitoreasa lui Firea pupă o funcție bănoasă la firma de IT recent înființată de Primăria Sectorului 3, deși are ZERO pregătire și experiență în domeniul IT!

602

Cristina Arghir, sora fostei sotii a primarului Robert Negoiță, a fost numită administrator provizoriu la una dintre firmele proaspăt înființate de Primăria Sectorului 3, Internet și Tehnologie S3. Poate cel mai important detaliu: nu are deloc experiență în IT.

Cristina Arghir va avea un salariu de 8000 lei/net pe lună, potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi discutat de Consiliul local Sector 3.

În ultimul an, Consiliul local Sector 3 a înființat nu mai puțin de șapte societăți comerciale.

Robert Negoiță s-a căsătorit cu Sorina Docuz în 2013, au împreună un copil, și au divorțat trei ani mai târziu.

Sorina Docuz împreună cu sora sa – Cristina Arghir – au un atelier de croitorie – Sow Atelier, potrivit declarațiilor făcute de ea în presă.

Cele două surori au zeci de poze împreună atât pe pagina de Facebook a atelierului cât și pe pagina personală a Cristinei Arghir. Printre clienții atelierului de croitorie se numără și primarul Gabriela Firea.

Potrivit sursei citate, consilierii USR au ridicat problema lipsei de experiență în domeniul IT a noului administrator, însă primarul Robert Negoiță a declarat că nimeni nu s-a născut învățat.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos