CTP: ”Dusmanii Romaniei sunt HAITA DE POLITICIENI care vor sa faca din coruptie un mod de viata! Toti avem dreptul sa furam, dar numai unii vor reusi sa se imbogateasca ca-n basme!”

508

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac foarte dur la adresa politicienilor, după ce Președintele României s-a întâlnit la Casa Albă cu Donald Trump.

Acesta a declarat că dușmanii României nu sunt nici teroriștii, nici alte state influente, ci „haita de politicieni corupți care doresc să facă din corupție un mod de viață, să transforme corupția într-un drept al omului în România”.

„„Foarte important pentru România în interior: cel mai mare duşman al României în acest moment nu e ISIS, deşi s-ar putea să avem curând probleme cu teroriştii, având în vedere angajarea fermă alături de NATO şi SUA în lupta împotriva terorismului, nu e nici măcar Rusia, atât de agresivă faţă de România, cel mai mare duşman al României îl reprezintă haita de politicieni corupţi care doresc să facă în România din corupţie un mod de viaţă, să transforme corupţia într-un drept al omului în România. Toţi avem dreptul să furăm, să fim corupţi, dar numai unii dintre noi vor reuşi să se îmbogăţească ca în basme”, a declarat jurnalistul la Digi24.

Jurnalistul a lăudat vizita lui Iohannis la Casa Albă și a spus că este un lucru foarte bun pentru România: „România e, în clipa de față, bastionul, vârful de lance al SUA, al NATO înspre est, spre Rusia și Orientul Mijlociu”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos