Loading...
CTP: ”Poporul rămân va fi transformat de ceaușistul PSDragnea din nou în ce și-a dorit să fie, o turmă de cornute duse la păscut, la grajd și la vot!” – Circul Politic

CTP: ”Poporul rămân va fi transformat de ceaușistul PSDragnea din nou în ce și-a dorit să fie, o turmă de cornute duse la păscut, la grajd și la vot!”

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu lansează o ipoteză şoc cu privire la miza debarcării Laurei Codruţa Kovesi de la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

El susţine că teza potrivit căreia PSD şi Liviu Dragnea vor să o înlăture pe Kovesi ca să pună sub control DNA şi să scape, astfel, de doarele penale care i-ar putea trimite la închisoare este doar parţial adevărată.

„Ce vrea PSDragnea este, nici mai mult, nici mai puțin, decât să reinstaureze ceaușismul în România. Orb să fii să nu vezi asta”, afirmă jurnalistul.

În această ipoteză, argumentează CTP,  întreaga Justiție va fi pusă în genunchi în fața „Partidului”.

„Dacă președintele Iohannis – care, oricâte defecte i-aș găsi, pe unul nu îl are sigur, nu e ceaușist – nu va fi suspendat sau învins în alegeri, atunci, prin legi date de Parlament, va fi redus la un tăietor de pamblici.

Serviciile secrete vor fi repuse în matca lor strămoșească: se vor ocupa nu cu livrarea de date despre marile hoții de partid și de stat, ci cu identificarea și anihilarea celor care îndeamnă oamenii să iasă în stradă, astfel încât să nu mai apară picior de demonstrant în piețele patriei – doamna Carmen Dan, sărăcuța, făcuse ea o listă în sensul ăsta, dar n-a fost sprijinită în muncă.

Pe urmă se va da o lege a presei, prin care cei ce fac ce fac eu acum vor fi reduși la tăcere, falimentați sau arestați.(…)
Elevii vor avea manuale unice, scoase numai de editura de stat.

Filmele necorespunzătoare nu vor mai fi boicotate de creștini purtători de icoane înfășurați în tricolor, deoarece ele nu vor mai fi făcute, cu bani de la bugetul CNC sau nu vor mai fi difuzate, dacă sunt cu bani străini.(…)

Economia României se va baza pe furt din banii statului și ai cetățenilor, precum și din fondurile europene, câte și cât ni s-or mai da. Orice bun român poate să ciordească masiv, cu o singură condiție: s-o facă cu știința, binecuvântarea și dreptul dat PSDragnea.(…)

Molurile or să rămână, nu se vor preface din nou în circuri ale foamei. Dar e de văzut câți cumpărători vor mai reuși să treacă de inflația paznic la rafturi”, scrie jurnalistul.

Potrivit acestuia, poporul român va fi, în acest caz, transformat din nou în ce și-a dorit să fie: „o turmă de cornute dusă cu rândul la păscut, la grajd și la vot”.

„Cum zicea aseară (miercuri, n.r.) doamna Kovesi: aici nu e vorba de Kovesi. Dacă PSDragnea va reuși să se descotorosească de șefa DNA, atunci așteaptă-te române! la orice, nimic nu le va mai sta în cale”, este concluzia sumbră la care ajunge CTP.

Sursa: b1.ro

CTP: ”Poporul rămân va fi transformat de ceaușistul PSDragnea din nou în ce și-a dorit să fie, o turmă de cornute duse la păscut, la grajd și la vot!” was last modified: februarie 15th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close