Loading...
CTP, revoltat de comportamentul ”propagandăului” Tudorel: ”Nu înțeleg de ce nu a cerut arestarea lui Kovesi, judecarea și lichidarea ei!” – Circul Politic

CTP, revoltat de comportamentul ”propagandăului” Tudorel: ”Nu înțeleg de ce nu a cerut arestarea lui Kovesi, judecarea și lichidarea ei!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu isi manifesta revolta fata de comportamentul si argumentele pe care Tudorel Toader le-a avut in conferinta de presa in care a cerut revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi.

„Asta a fost o excludere din PCR, asa se intampla in PCR”, a subliniat CTP.

„Nu credeam sa mai am in Romania aceasta senzatie interioara, dupa 27 de ani, senzatia pe care mi-a dat-o procesul lui Nicolae Ceausescu. Domnul acesta (Tudorel Toader – n.red) a facut la televizor un proces. S-a autonumit avocat al puterii, procuror al acuzarii si judecator in acelasi timp.

Nu inteleg de ce nu a cerut arestarea doamnei Kovesi, judecarea ei si lichidarea. La fel s-a procedat in cazul lui Ceausescu.

Cum poti ca ministru al Justitiei sa te comporti ca un propagandau de doi bani la televizor? Zice ca ‘am fost eu la Bruxelles si 9 parlamentari europeni mi-au spus mie ca li s-a spus ca s-a scos arestul preventiv in Romania’. De aici trage concluzia defaimarii Romaniei de catre subiectul expunerii sale, pe care nu l-a invocat. Cum poti sa faci afirmatia ca doamna Kovesi a raspuns la solicitarea comisiei de ancheta cu un raspuns incomplet. De unde a dedus ca este incomplet?

Acelasi propagandau spune ‘toata opinia publica’. Care toata opinia publica? Cei care sunt acum in strada fac parte din aceasta opinie publica.

Asta a fost o excludere din PCR, asa se intampla in PCR”, a declarat CTP la Digi24.

Sursa: aktual24.ro

CTP, revoltat de comportamentul ”propagandăului” Tudorel: ”Nu înțeleg de ce nu a cerut arestarea lui Kovesi, judecarea și lichidarea ei!” was last modified: februarie 23rd, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close