CTP, scandal monstru cu angajatii unui post TV: ”Ce le tine loc de creier are un aspect dizgratios: fekale news, nu fake news!”

445

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu isi manifesta indignarea fata de modul in care angajatii postului B1 TV au interpretat spusele sale legate de Mihaela Buzarnescu.

Intr-un text foarte dur, CTP spune ca autorii materialului de la B1 TV au in loc de creier „fekale news, nu fake news”.

„Site-ul televiziunii B1 TV (cu care nu colaborez din pricina insultelor odioase care au fost aruncate in mod repetat Simonei Halep pe acest post) insfaca ce am scris pe Republica.ro despre Mihaela Buzarnescu si titreaza asa: ‘Are un aspect dizgratios’. Dupa ce a facut-o pavian pe Dancila, CTP o critica pe cea mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

Rar o asemenea combinatie de minciuna cu ticalosie.

1) Nu am facut-o pavian pe V. Dancila, nu m-am referit la datele ei fizice naturale.

2) Nu m-am referit catusi de putin la aspectul fizic al Mihaelei Buzarnescu, asa cum jegos lasa de inteles titlul. I-am reprosat comportamentul presarat cu trivialitati si gesturi agresive in timpul jocului; ce treaba sa am cu fizicul fetei?!

3) Ce treaba are Dancila cu tenisul?

4) Unei jucatoare aflate in forma, si pe deasupra si romanca, este interzis a i se face vreo observatie?

Cat despre autorii titrajului de la B1TV, despre ei spun limpede ca ceea ce le tine loc de creier are un aspect dizgratios – fekale news, nu fake news”, a scris CTP.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos