Cu doar o zi înainte să se prezinte în fața procurorilor DNA pentru a fi audiat, șeful PSD se simte hăituit ca un pirat!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus la congresul tinerilor din PSD că social-democrații sunt hăituiți de parcă ar fi pirați.
S-a întâmplat la începutul discursului rostit în fața reprezentanților TSD. Dragnea a făcut o glumă pornind de la muzica de fundal din pauza dintre discursuri, din coloana sonoră a filmului Pirații din Caraibe.

„Gabi, cum ai ales muzica asta?”, l-a întrebat Dragnea pe șeful TSD, Gabriel Petrea. „Pirații din Caraibe. Adevărul este că la cum ne hăituiesc ăștia, parcă suntem pirați”, a spus el.

Înainte de a intra la Romexpo, unde se desfășoară congresul TSD, Dragnea a transmis și un mesaj pentru cei care au anunțat pentru această seară un protest la sediul partidului. „Din punctul meu de vedere, cred că nu au toate informațiile”, a spus el.

Sursa: Digi24

Cu doar o zi înainte să se prezinte în fața procurorilor DNA pentru a fi audiat, șeful PSD se simte hăituit ca un pirat! was last modified: noiembrie 12th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre