Cu un buget MULT MAI MIC decat cel alocat de Firea, Primaria din Oradea a organizat un Targ de Pasti care DA LECTII prostului gust instalat de primarul PSD in centrul capitalei!

Imaginile cu oua gigantice si iepuri uriasi din Bucuresti au devenit virale pe retelele de socializare, ornamentele de Paste instalate de Gabriela Firea fiind catalogate aproape unanim drept kitsch. Iata cum arata insa un eveniment similat organizat la Oradea.

Targul de Paste din Oradea este organizat de primarie prin Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune (APTOR).

oradea 2oradea 3oradea 4oradea 5oradea 6oradea 7oradea 8

Iata si cateva imagini din Bucuresti, de la targul organizat de Gabriela Firea:

pastepaste2paste3paste4

Intr-un comunicat de presa difuzat duminica, Gabriela Firea sustine ca decorul a fost creat de artisti cu renume in mai multe capitale europene.

Decorul din Piata Constitutiei, „care a facut obiectul unor comentarii rautacioase”, este realizat de Dragos Buhagiar, „scenograf de renume international”, membru al Uniunii Artistilor Plastici si al UNITER, potrivit PMB: „Conform viziunii scenografice, decorul aduce in atentia publicului valorile estetice nationale autentice, prin reinterpretarea motivelor traditionale, dar si prin elemente supradimensionate si personaje de poveste, spre incantarea copiilor. Pe langa elementele de noutate, atmosfera este intretinuta de artisti animatori, costumati in iepuri, personaje extrem de indragite in editiile anterioare ale acestui eveniment”, se arata in comunicat.

In comunicat se mai precizeaza ca „Bucurandu-se de un adevarat succes inca din anul 2015, indeosebi in randul celor mici, a fost amplasata in Piata Constitutiei o butaforie reprezentand un iepuras intr-un car gigant tras de o gaina, butaforie creata de scenograful Vutcariov Viaceslav, un artist apreciat, de asemenea, in mediul artistic national si international.”

Targul din Oradea a fost amenajat de un artist local, florarul Marius Sabau, anunta aktual24.ro.

Cu un buget MULT MAI MIC decat cel alocat de Firea, Primaria din Oradea a organizat un Targ de Pasti care DA LECTII prostului gust instalat de primarul PSD in centrul capitalei! was last modified: aprilie 10th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre