Culmea IPOCRIZIEI! Tariceanu simte ca ”e momentul pentru o resetare a modului in care functioneaza unele institutii in Romania”, insa face referire doar la dusmanul nr. 1 al penalilor: Kovesi si DNA!

453

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi „se lepăda precum dracul de tămâie” atunci când spunea că nu are întâlniri cu oameni politici, afirmând că de la declaraţii de principiu la fapte este “o distanţă lungă”, informează stiripesurse.ro.

„De altfel, îmi aduc aminte foarte bine că doamna procuror şef de la DNA se lepăda precum dracul de tămâie când spunea de întâlniri cu oameni politici, că nu are. Sigur că acesta trebuie să fie principiul, numai că văd că de la declaraţii de principiu la fapte este o distanţă lungă pe care a parcurs-o în doi timpi şi trei mişcări şi participa cu multă voioşie la întâlniri astea şi la altele despre care s-a vorbit în presă. Eu cred că este momentul de resetare a modului de funcţionare a unor instituţii în România (…)”, a spus Tăriceanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos