Cum a ajuns Dancila pe o placa omagiala din Maramures: „Din mila lui Dumnezeu”!

404

O placa omagiala, prin care un primar isi exprima recunostinta fata de Dumnezeu si fata de Guvernul condus de Viorica Dancila, a fost amplasata luni pe un perete, la intrarea in scoala din Dragomiresti, Maramures. Evenimentul a avut loc cu fast, in fata multimii de elevi, profesori, preoti si consilieri locali, precum si in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, informeaza Digi24.

Intrebat daca aceasta initiativa i se pare normala, Gabriel Zetea a replicat ca este o initiativa privata a primarului.

”A fost dorinta lui de a o prezenta ieri. Cu ce sa ma deranjeze initiativa lui? A dorit sa prezinte punctul sau de vedere personal, i-am strans mana, i-am multumit”, a declarat Zetea.

”Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat in orasul Dragomiresti scoala gimnaziala Liviu Rebreanu, intre anii 2017-2019 cu sprijinul guvernului Romaniei, prim-ministru fiind doamna Viorica Dancila. Lucrarile au fost executate de SC Forean Trust, directorul scolii fiind prof. Danut Iuga. Inaugurarea a avut loc in fata multimii de elevi, profesori, preoti si consilieri locali, avand in frunte pe presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea”, scrie pe placheta datata 9.09.2019 si avand semnatura in piatra a primarului din Dragomiresti, pr. prof Vasile tiplea.

Zetea a adaugat ca primarul respectiv nu este membru PSD si ca placheta va fi dusa intr-o locatie neutra, acolo unde edilul va dori.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos