Mai mult

  Cum a reusit baiatul directorului Ocolului Silvic Focsani sa obtina autorizatii pentru un bloc cu noua etaje in Focsani!

  9,529FaniÎmi place

  Cristian Ionut Duta, fiul cel mic al directorului Ocolului Silvic Focsani, Gica Duta, vrea sa construiasca un bloc cu 9 etaje in Focsani, pe strada Cuza Voda 63, colt cu strada Marasesti.

  Proiectul privind aceasta constructie, care va deservi spatii comerciale, birouri si locuinte colective, se afla in dezbatere publica pe site-ul Primariei Focsani.

  Terenul are o suprafata de aproape 2.100 de mp si este vecin cu fostul stadion 23 de August.

  Interesant este ca in urma cu aproape doi ani, in aprilie 2017, primarul Cristi Misaila a venit in Consiliul Local cu un proiect privind initierea unei proceduri de cumparare a acestui teren, care se vindea la licitatie pentru pretul de 1.133.750 de lei. Proiectul a fost atunci aprobat in unanimitate iar primarul preciza ca terenul urma sa fie folosit pentru realizarea unui sens giratoriu.

  “in zona va fi realizat un sens giratoriu la intersectia strazilor Marasesti cu Cuza Voda, avand in vedere legatura cu DN2D. Este o oportunitate sa cumparam terenul pentru acest sens giratoriu, iar terenul pe care intentionam sa-l cumparam va deservi pentru o parcare, atat pentru institutiile din zona, cat si pentru public, cunoscut fiind faptul ca in luna august, cand vin concetatenii nostri in tara si au treaba la Serviciul de Pasapoarte si Evidenta Populatiei zona se aglomereaza foarte mult”, spunea pe 27 aprilie 2017 primarul Cristi Misaila.

  Nu stim daca Primaria Focsani s-a mai prezentat la licitatia publica, dar cert este ca terenul a ajuns in posesia firmei DCI Cofrom International, administrata de Cristian Duta.

  Aceeasi firma mai are un proiect privind constructia unei cladiri in Focsani, pe un spatiu verde de langa fostul Tribunal Vrancea, proiect care asteapta aviz de la Comisia Monumentelor.

  Sursa: vrancea24

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...