Cum arata un control pervers de la ANAF? Vezi VIDEO cu inspectorul care si-a lasat munca pentru o sesiune de filme porno in vazul tuturor!

439

Angajatul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Arges, filmat de un contribuabil in timp ce se uita pe laptot la un film pentru adulti, in timpul serviciului, este cercetat disciplinar de sefii sai si va fi mutat pe un post care nu presupune interactiunea cu publicul.

„S-A DEMARAT CERCETAREA DISCIPLINARA A UNUI SALARIAT CARE A AVUT UN COMPORTAMENT INDECENT SI A INCALCAT CODUL DEONTOLOGIC AL FUNCTIONARULUI PUBLIC. A FOST SESIZATA COMISIA DE DISCIPLINA DIN CADRUL DIRECTIEI GENERALE REGIONALE A FINANTELOR PUBLICE PITESTI PENTRU A SE LUA MASURILE LEGALE CU PRIVIRE LA INCADRAREA FAPTEI, URMAND CA ACESTA SA SUPORTE SANCTIUNILE PREVAZUTE DE LEGISLATIA IN VIGOARE. ADMINISTRATIA JUDETEANA A FINANTELOR PUBLICE ARGES A PROPUS MUTAREA SALARIATULUI PE UN POST CARE EXCLUDE ATRIBUTII DE RELATII CU PUBLICUL. ANAF, PRIN STRUCTURILE TERITORIALE, RESPINGE ASTFEL DE COMPORTAMENT NEADECVATE, NETOLERAND MANIFESTARI CARE POT ADUCE ATINGERE PROBITATII PROFESIONALE SI MORALE A FUNCTIONARULUI PUBLIC, INTEGRITATII SI IMAGINII INSTITUTIEI”, AU DECLARAT PRESEI REPREZENTANTII AJFP ARGES.

Scandalul a pornit dupa ce un contribuabil, aflat la Primaria Mioveni pentru a-si plati taxele, a observat cum un barbat, care parea angajat al Primariei, se uita nestingherit la un film pentru adulti. Contribuabilul care statea la coada la ghiseu l-a filmat pe barbat, iar filmarea a ajuns in presa locala.

Dupa ce imaginile au devenit publice, jurnalistii au aflat ca respectivul barbat nu era angajat al Primariei Mioveni, ci inspector ANAF, trimis intr-un control la Primarie. „Da, este omul meu, nu este angajat al primariei”, a precizat presei locale seful AJFP Arges, Lucretiu Tudor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=VeVWVHvGHY8

Sursa: Stirea Zilei

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos