Cum au reflectat televiziunile de propaganda prezenta lui Manfred Weber si a presedintelui Iohannis la Summitul PPE! Digi si B1 l-au pus in banca lui pe Dragnea!

443

Marele eveniment politic din weekend-ul ce s-a incheiat, de importanta europeana, era reuniunea de la Bucuresti a delegatilor alesi local si regional ai Partidului Popular European – cel mai mare grup politic din Uniunea European.

Nu doar pentru ca PPE este nr. 1 in Europa, ci si pentru ca la Bucuresti se afla Manfred Weber, candidatul PPE la postul de presedinte al Comisiei Europene, cu mari sanse de a ocupa functia detinuta in prezent de Jean Claude Juncker.

Insa pentru Romania TV (Sebastian Ghita), Antena 3 (Dan Voiculescu) si Realitatea TV (Cozmin Gusa), nu summmitul PPE a fost cel mai important eveniment, ci marele eveniment al… alegerile PSD Ilfov de la Ghermanesti, acolo unde se afla marele lor prieten, Liviu Dragnea.

si desi la evenimentul PPE a venit si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru cele trei posturi TV controlate de cei trei moguli, mai important a fost Ghermanestiul lui Dragnea decat evenimentul PPE. Astfel, ecranul TV a fost impartit in doua parti egale, pentru a lasa impresia ca evenimentele PNL si PSD sunt de importanta egala.

Doar Digi 24 si B1 TV au realizat transmisii corecte in raport cu importanta evenimentelor si l-au pus in banca lui pe Dragnea si-ale sale alegeri de la… Ghermanesti; fie intr-o fereastra mica, pe masura „greutatii” PSD, fie pur si simplu deloc.

Sursa: ziaristii