Cum decurg sedintele in primaria ”perfecta” a lui Firea? Un PSD-ist a facut-o ”prostituata” pe o membra USR! Deranjat ca aceasta l-a pus sa-si ceara scuze, a amenintat-o cu un proces!

385

Viceprimarul Bucurestiului Aurelian Badulescu (PSD) a caracterizat-o ca „prostituata” pe o consiliera din partea USR. Apoi reprezentantii PSD i-au agresat pe cei din USR pentru ca filmau sedinta.

Raluca Teodor, consilier general USR, il acuza pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu (PSD) ca acesta i-ar fi spus in timpul sedintei de Consiliu General ca a lucrat in baruri in Anglia si ca a fost prostituata.

Raluca Teodor, consilier general USR, a afirmat ca viceprimarul Badulescu a facut-o prostituata.

Consilierul general USR Raluca Teodor a anuntat, miercuri, in timpul sedintei Consiliului general al Capitalei, ca l-ar fi auzit pe viceprimarul Aurelian Badulescu facand-o prostituata.

„Ii cer domnului viceprimar Badulescu sa spuna cu voce tare ceea ce mi-a spus acum cateva minute si va rog frumos sa va cereti public scuze. (…) Este tolerabil sa foloseasca asemenea cuvinte in sedinta de Consiliu? Mi-a zis ca am lucrat in baruri in Anglia si ca am fost prostituata. Asta a spus domnul viceprimar Badulescu si sunt foarte ingrijorata de nivelul intelectual si de sanatate mentala al Consiliului. (…) Acest comportament grobian se intensifica de la o sedinta la alta, trebuie sa fie facut public, nu este normal”, a declarat Raluca Teodor, in cadrul unei interventii in sedinta de plen, potrivit aktual24.ro.

Viceprimarul Badulescu, care s-a remarcat deja prin comportamentul sau badaranesc, a negat acuzatiile consilierei USR.

„Nu spun de cum intelegeti dvs. sa va insusiti materia in Primarie – mai putin important – numai ca diferenta intre ceea ce ati spus dvs si ce am sa va spun eu este urmatoarea: v-am lasat, v-ati facut programul, numai ca din partea mea o sa aveti o surpriza, o sa va dau in judecata. (…) Aveti probleme de comportament, eu cred ca trebuie sa va vedeti lungul nasului”, a precizat Aurelian Badulescu.