Cum isi motiveaza pesedistii electoratul sa o voteze pe Dancila: „Poate nu avem cel mai bun candidat care puteam sa-l avem. Nu-i nici geniu, n-a luat nici premiul Nobel”

518

Primarul Buzaului, Constantin Toma, a declarat duminica, la o intrunire electorala la care era prezenta si Viorica Dancila ca „suntem cu totii in pericol daca Viorica Dancila nu va iesi ceea ce trebuie sa iasa”. „Poate nu avem cel mai bun candidat care puteam sa-l avem”, a declarat Toma, agramat.

„Poate nu avem cel mai bun candidat care puteam sa-l avem. Nu-i nici geniu, n-a luat nici premiul Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru si suntem cu totii in pericol daca Viorica Dancila nu va iesi ceea ce trebuie sa iasa. Sau cel putin sa obtine un rezultat extraordinar de bun. Pentru ca am luptat pentru treaba asta si am muncit in fiecare zi pentru treaba asta”, a declarat Constantin Toma, in plauzele salii, noteaza aktual24.

Dancila este deseori ridiculizata pentru capacitatea intelectuala redusa. La cea mai recenta sedinta a CEX a fost scandal mare dupa ce Dancila a aflat ca sotul Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda, a facut-o „proasta”.

„Sa spuneti ca nu puteti castiga alegerile cu o proasta nu va face cinste”, a strigat Dancila in sedinta CEX.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos