Cum l-a ameninţat Becali pe Adrian Năstase că îl distruge

244

„L-am cunoscut pe Adrian Năstase când a candidat la preşedinţie. Am avut o înţelegere cu el. După 2 săptămâni merge la Cluj şi zice ceva împotriva mea. Mi-a dat telefon şi i-am zis: Pe mine mă cheamă Becali, nu mă interesează că o să fii preşedinte. I-am dat telefon lui Viorel Hrebenciuc şi i-am spus că îl distrug. Acum e unde este. Năstase, aşa cum era, se putea vorbi cu el”, a mai spus Becali, în cadrul emisiunii „Realitatea la raport”, de la Realitatea TV.

„Eu consider că cei mai cu dragoste oameni pe care i-am întâlnit în politica românească şi cei mai sociabili sunt cei din PSD. Fără să îi jignesc pe cei din PNL. Eu doar sunt în PNL, avem o asociere şi o înţelegere de luptă politică. Oamenii cu care se poate vorbi sunt cei din PSD de când cunosc eu oamenii din politică”, a spus Becali.

Întrebat dacă va rămâne după alegeri în PNL, Becali a răspuns: „Nu ştiu. E posibil să nu fiu bine primit, nu mă acceptă, după o să vedem”.

Europarlamentarul are un prieten şi în PDL: „Singurul meu prieten din PDL a fost Videanu cu care aveam o relaţie frumoasă. Am fost şi la înmormântarea tatălui lui. Îmi place de Videanu. Mie mi se pare un om nobil”.

Lui BECALI îi place luxul: „Mănânc cu LINGURĂ DE AUR”

„DAU, DAU, DAU, FAC, FAC, FAC”. Becali: „Eu aduc numai plusuri”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos