Loading...
Cum s-a făcut de tot râsul PSD-ista Dăncilă la Brussels? Limbaj de lemn și prostie de Teleorman în stare pură! – Circul Politic

Cum s-a făcut de tot râsul PSD-ista Dăncilă la Brussels? Limbaj de lemn și prostie de Teleorman în stare pură!

Prostia de Teleorman în stare pură! Interviul care a făcut-o „celebră” pe Viorica Dăncilă la Bruxelles. Propunerea PSD la funcția de premier, europarlamentara Viorica Dăncila, a ajuns în atenția presei după un interviu publicat pe data de 14 iulie de revista Parlamentului European. 

Viorica Dăncilă s-a făcut de râs în interviul apărut în revista Parlamentului European. În ciuda faptului că i s-au adresat întrebări simple, politiciana nu a reușit să ofere niciun răspuns concret.

Europarlamentara nu și-a putut aminti nicio realizare personală care să-i surprindă pe cititori și nu a știut să dea exemplu de cărți care au inspirat-o, în ciuda faptului că a declarat că: „îmi place să citesc și încerc să citesc ori de câte ori găsesc timpul necesar”. Viorica Dăncilă nu a putut, de asemenea, să nominalizeze niciun coleg sau colegă care ar fi putut-o inspira.

Mai jos, puteți citi întrebările revistei Parlamentarului European și răspunsurile eurodeputatei:

1. Cum ați descrie stilul dumneavoastră politic / de conducere în trei cuvinte?

 Viorica Dăncilă: Permiteți-mi să revin puțin și să descriu trei principii care mă conduc în activitatea mea politică, pentru că ele influențează, fără îndoială, ceea ce numiți „stilul meu politic”. Aceste principii sunt echilibrul, inițiativa și comunicarea, deschiderea spre ideile altor persoane.

2. Ce realizare personală i-ar surprinde pe oameni?

Erau momente când trebuia să mă confrunt cu dificultăți, dar de fiecare dată am găsit puterea să mă ridic și să continuu. Fiecare dintre noi se confruntă cu astfel de momente. Ceea ce contează este găsirea puterii, în noi înșine, de a continua proiectele noastre, întotdeauna ghidate de principiile noastre.

3. Care a fost cea mai inspirată și mai influentă carte pe care ați citit-o și de ce?

Îmi place să citesc și încerc să citesc ori de câte ori găsesc timp. Și cred că ceea ce citim, în ansamblu, ne influențează, ne modelează gândirea și de a vedea lumea, chiar și modul nostru de a trata dificultăți sau provocări.

4. Dintre persoanele cu care ați lucrat, cine v-a inspirat cel mai mult și cum?

Nu am un model, în viață sau în politică. Am preferat să observ și să studiez realizările persoanelor pe care le-am întâlnit de-a lungul carierei mele, să înțeleg punctele forte și slăbiciunile lor, să învăț din greșelile lor.

5. Care este cea mai mică schimbare pe care ați făcut-o în cariera dumneavoastră care a avut cel mai mare impact pozitiv?

Primul meu proiect politic a fost la nivelul administrației locale. Am muncit din greu și am învățat mult, în timp. Scena s-a schimbat de la nivel local la nivel european, însă tenacitatea și dorința mea de a lucra din greu și de a face schimbări pozitive au rămas aceleași.

Sursa: comisarul.ro

Cum s-a făcut de tot râsul PSD-ista Dăncilă la Brussels? Limbaj de lemn și prostie de Teleorman în stare pură! was last modified: ianuarie 17th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close