Cum s-a facut Dragnea de ras de doua ori in aceeasi seara!

711

Atitudinea sefului statului, Klaus Iohannis, legat de programul  de guvernare al PSD si de lista de ministri l-a facut pe Liviu Dragnea sa para un copil disperat la intalnirea de la Cotroceni. Totul a culminat cu faptul ca dupa luni de lipsa de reactie publica, timp in care doar a incasat, Klaus Iohannis l-a pus la punct pe Dragnea care a incercat sa vina cu o propunere de premier de la el din buzunar, fara acceptul forurilor de conducere din Kisselef.

„Domnule presedinte Dragnea, aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei”, a afirmat Klaus Iohannis dupa ceremonia de depunere a juramantului de investitura de catre Cabinetul Sorin Grindeanu.

klaus-iohannis-brate-in-san

Liviu Dragnea nu a stiut cum sa dreaga misto-ul lui Iohannis astfel ca s-a limitat sa spuna ca replica „nu prea a fost una de presedinte”. „Nu a fost o replica de nivelul unui presedinte. Parerea mea. Adica ce vazuram noi aseara n-a prea fost o replica a unui presedinte, zic eu”.

liviu-dragnea-mananca-nasul

Coroborat cu gluma lui Iohannis, Liviu Dragnea nu a putut sa-si mascheze esecul de a nu putea fi premier si a pus bratele in san ca „la sapa”, apoi a inceput sa-si dea coate cu Tariceanu si sa se frece la nas vizibil deranjat de discursul presedintelui Iohannis. Liviu Dragnea a fost singurul reprezentant din sala care nu stie ca la astfel de intalniri de protocol mainile se tin pe langa corp.

klaus-iohannis-dragnea

 

Dragnea a sustinut ca a plecat de la Cotroceni „cu un gust amar”. „Eu aseara am plecat cu un gust amar de la acea ceremonie. Ma asteptam ca toata lumea sa metabolizeze atat victoria, cat si infrangerea si sa ne apucam de treaba in folosul romanilor. Tipul asta de a se organiza in miscari de rezistenta impotriva romanilor, impotriva institutiilor statului nu este responsabil. Noi nu cedam”, a spus presedintele PSD.

tariceanu-dragnea-mainile-in-san

Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat miercuri, la Palatul Cotroceni, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa-i invete pe membrii Executivului programul de guvernare.

AGERPRES

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos