Cum s-au dat de gol ca la e frica de KOVESI ca de dracu? Penalul PSD, Serban Nicolae: „Kovesi nu o sa-si dea demisia, din pacate. Din pacate pentru noi!”

644

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a reactionat furios dupa ce Laura Codruta Kovesi a anunta, relaxata, ca nu intentioneaza sa demisioneze. Nicolae a atacat fara manusi ambasada SUA la Bucuresti, pe care a denumit-o „Inalta Poarta”.

Intrebat, la Antena 3, daca i se pare o coincidenta ca Laura Codruta Kovesi s-a intalnit cu Tudorel Toader la scurt timp dupa ce acesta se vazuse cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, Serban Nicolae a afirmat ca „nu”. „Nu cred in asemenea coincidente, din pacate. Din pacate pentru noi”, a spus senatorul PSD.

El a atacat-o apoi dur pe Kovesi pentru ca a refuzat sa comenteze acuzatiile de incalcare a Constitutiei: „Poate doamna Kovesi afla ca salariul ei este platit din bani publici iar activitatea sa nu este confidentiala. Trebuie sa dea explicatii pentru acele achitari care pun intr-o lumina proasta DNA. Este o forma de sfidare si de aroganta sa te ascunzi dupa decoratii, dupa declaratiile ambasadorilor. Kovesi trebuie sa dea socoteala in fata statului roman”.

Apoi, Nicolae l-a atacat pe ambasadorul SUA, Hans Klemm, spunand ca s-a dus la ministerul Justitiei pentru „a-si da cu parerea despre evaluarea lui Kovesi”. El a denumit ambasada SUA drept „Inalta Poarta”.

„Intre ce face domnul Klemm si ce spune Departamentul de Stat este o mare diferenta. Cred ca ambasadorul s-a dus la ministerul Justitiei pentru a-si da cu parerea despre evaluarea lui Kovesi. Aceasta insistenta de a se amesteca, sunt lucruri de care tin de justitia din Romania… Este nefiresc, nu cred ca domnul Maior este toata ziua la Departamentul de Justitie”, a acuzat Nicolae.

Intrebata daca va demisiona, in urma intalnirii cu Tudorel Toader, Kovesi a raspuns: „Nu mi-a cerut demisia, nu intentionez sa-mi deau demisia, DNA si-a facut treaba. Nu doresc sa dau niciun fel de detaliu din cadrul intalnirii”, a declarat Kovesi la finalul intalnirii cu Tudorel Toader, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos