Cum se fac ”angajarile” pe mosia lui Dragnea? INTERCEPTARI TELEFONICE despre angajari ”fictive”, dar bine platite intr-o institutie de stat din Teleorman!

920

Ies la iveală amănunte incendiare din ultimul dosar al liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Procurorii DNA au trimis la Curtea Supremă mai multe înregistrări telefonice şi ambientale.

Funcţionarii DGASPC (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului) Teleorman au fost interceptaţi, cu mandat de la judecători, atunci când încercau să falsifice actele în cazul celor două secretare PSD care au fost angajate fictiv în cadrul instituţiei de stat, anunţă adevarul.ro. În acest caz, sunt trimişi în judecată mai mulţi şefi şi angajaţi din cadrul DGASPC, printre care fosta directoare Floarea Alesu şi fosta soţie a liderului PSD, Bombonica Prodana. Următorul termen de judecată: 14 februarie 2017. Liviu Dragnea este acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe şefii DGASPC Teleorman să le angajeze fictiv şi să le menţină în funcţii pe două membre PSD: Adriana Botorogeanu şi Anisa-Niculina Stoica.

Pe 18 aprilie 2014, Jenica Dumitru, şefa Resurselor Umane din DGASPC, l-a sunat, la ora 09.05, pe Remus Boboc, şeful Serviciului Administrativ, căruia îi spune să o cheme la sediul instutuţiei pe Anisa-Niculina Stoica.

Jenica Dumitru: Remus, Anisa este la Serviciu azi?

Remus Boboc: Nu ştiu.

Jenica Dumitru: Sună să vină, să-mi semneze condica pe 2010, trebuie să o xeroxez, că nu am nicio semnătură de-a ei în condică.

Remus Boboc: Bine! Bine! Bine, bine, bine! Pa!

Jenica Dumitru: Bine, pa!

Pe 18 aprilie 2014, Jenica Dumitru revine cu un telefon la Remus Boboc, aceasta insistă ca Anisa-Niculina Stoica să vină în acea zi la sediul DGASPC Teleorman să semneze pontajul pe 2010.

Jenica Dumitru: Remus, mai sun-o p-aia, că eu nu fac Paştele aici, f***-o în gură de paraşută, pe Anisa!

Remus Boboc: Hai că vin la tine, să-ţi mai spun ceva, hai, pa!

Jenica Dumitru: Păi, hai, vino!

18 aprilie 2014, ora 14.37, Jenica Dumitru revine cu un telefon la Anisa-Niculina Stoica pe care o cheamă să vină să semneze pontajul din 2010.

Jenica Dumitru: Anisa, crezi că eu stau să fac mâncare la servici, astăzi, aşteptându-te pe tine?

Anisa-Niculina Stoica: Eu i-am spus lui Remus, nu pot s-ajung, da’… şi nici bani de un taxiu’ să vin pân’ acolo…

Jenica Dumitru: Băi, pe mine nu mă interesează. Tu ştii că noi suntem în situaţia asta din cauza ta şi a celeilalte, da? Şi nici măcar nu te interesează. Eu stau ca prostu’ aici şi te aştept de două ore şi pe tine te doare-n bască! Nici n-ai plecat…

Anisa-Niculina Stoica: L-am rugat să-mi trimită şi mie o maşină, să vin pân’ acolo.

Jenica Dumitru: Deci, nici n-ai plecat de acasă. Pe mine nu mă interesează, pân’ acuma ajungea pe jos, dacă aveai chef.

Anisa-Niculina Stoica: Da’ nu pot să ajung acuma…

Jenica Dumitru: Tu nu-nţelegi că dacă aveai obraz, veneai pân’ acum?! Sun-o pe doamna Alesu şi spune-i că nu poţi să vii. Ce stau eu ca proasta să te-aştept pe tine?!

Anisa-Niculina Stoica: Şi de ce nu-mi trimiteţi şi mie o maşină să vin pân’ acolo? Pentru că nu am niciun ban să iau după card şi nu am un taxi să vin pân’ acolo.

Jenica Dumitru: Fată, nu stai la 100 de kilometri. Sunt doi kilometri de la tine d-acasă, pân’ aici.Asta-i nesimţire curată, Anisa!

Anisa-Niculina Stoica: Ştii ceva, eu nu am făcut treburile că am vrut eu să le fac aşa, da?

Jenica Dumitru: ‘Ai, ştii ceva…

Anisa-Niculina Stoica: De ce nu trebuie să priveşti lucrurile în felul ăsta, Jeni, te rog?

Jenica Dumitru: Cu atât mai puţin mă interesează pe mine, ştii… Eu sunt într-un mare c*** din cauza ta. Tu ai luat bani.

Anisa-Niculina Stoica: Din cauza mea? Nu te-am băgat eu în c*** ăsta. Dacă trebuie să ne certăm pe tema asta, ne certăm.

Jenica Dumitru: …ai luat bani. Şi eu sunt într-un c*** din cauza ta. Eşti o nesimţită, aia eşti! Mută-ţi dracu’, c***’ ăla o dată, că nu stau ca proasta să te aştept aici!

Anisa-Niculina Stoica: Te rog frumos să vorbeşti frum… (Discuţia telefonică se opreşte brusc -nr)

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos