Cum se impart sinecurile pe ultima suta de metri in PSD! Andreea Cosma, condamnata in prima instanta la 4 ani de detentie, in carti pentru postul de consul general! Fost ambasador: „Pur si simplu nu am cuvinte sa descriu prostitutia care cuprinde aparatul diplomatic”

747

Ciprian Mihali, fost ambasador, este revoltat de intentia Vioricai Dancila de a oferi un post de consul general al Romaniei deputatei PSD Andreea Cosma. „Pur si simplu nu am cuvinte sa descriu prostitutia care cuprinde aparatul diplomatic”, scrie Mihali.

„Minunata lume noua a diplomatiei romane. FA-BU-LOS! Pur si simplu nu am cuvinte sa descriu prostitutia care cuprinde aparatul diplomatic. Cat de jos se poate merge? Rusine MAE, rusine acestei politici infecte care a transformat oficiile diplomatice si consulare in sinecuri pentru camarila de partid, pentru slugi si infractori.

Orice putere va veni in locul cartelului mafiot al PSD va trebui sa inceapa cu o igienizare radicala a Corpului diplomatic si consular al Romaniei, de unde sa fie date afara sutele de pile, amante, iubite, pitipoance sau servitori ai partidului-stat PSD si ai complicilor lui.

Niciodata, dar absolut niciodata, Corpul diplomatic si consular al Romaniei nu a decazut atat de mult ca in acesti ultimi ani. Mana de profesionisti cinstiti din MAE este sufocata de aceasta impostura generalizata, care arunca Romania la capatul lumii si o face sa nu conteze aproape nicaieri pe scena internationala”, a scris Mihali pe Facebook.

Mihali, profesor universitar, a fost ambasador al Romaniei in Senegal.

Deputata PSD Andreea Cosma, condamnata la 4 ani de inchisoare in prima instanta, ar urma sa fie numita consul general la Salonic, anunta surse guvernamentale citate de G4Media.ro. Consulul de la Salonic, Sabina Somacescu, a fost rechemata saptamana trecuta de la post si numita consul general la Toronto.

Andreea Cosma a fost condamnata in decembrie anul trecut la 4 ani de detentie efectiva pentru complicitate la abuz in serviciu in dosarul Ciuperceasca, fiind acuzata ca, in calitate de notar, ar fi legalizat instrainarea frauduloasa a unei parti a parcului industrial Plopeni din Prahova. Sentinta nu este insa definitiva.

Si tatal Andreei Cosma, fostul baron PSD de Prahova, Mircea Cosma si fratele ei, fostul deputat PSD Vladut Cosma au fost condamnati la 8 ani si, respectiv, la 5 ani de inchisoare. Sentinta a fost insa clasata in urma suspiciunilor de fabricare de probe lansate de Sectia Speciala la adresa fostilor procurori DNA Lucian Onea si Mircea Negulescu, iar procesul se rejudeca.
advertisement

Luni, demisa Dancila l-a numit si pe Nelu Barbu, purtatorul ei de cuvant, in postul de consul general la Shanghai.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos