Cum si-a luat Ciolacu certificatul de mare „luptator” la Revolutie: „A baut in sediul PCR Buzau in timpul Revolutiei”

242

Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, sustine intr-o replica adresata sefului PSD, Marcel Ciolacu, ca acesta si-a dobandit certificatul de revolutionar pentru ca ar fi „baut in sediul PCR Buzau in timpul Revolutiei”. Ciolacu este deja cercetat penal de DNA pentru modul in care a primit titlul de „Luptator cu rol determinant in Revolutia Romana”.

Ghinea a facut aceasta dezvaluire dupa ce Ciolacu l-a acuzat voalat ca a invlus in PNRR proiecte de consultanta de 20 de milioane de euro la investitii de 1o milioane de euro.

„A vorbit Marcel, ca si el e om! Evident, nu exista nici un proiect de consultanta de 20 de milioane la investitii de 10. Asistenta tehnica din PNRR (asistenta tehnica, nu consultanta, dar e prea complicat pentru Marcel) nu e pe investitii ci pe reforme. Acolo unde au zis ministerele ca nu se pricep (construit spitale, cloud guvernamental). Lui Marcel pare ca ii face portarul de la PSD punctajele.

Marcele, fii atent! Ai mai pierdut un pariu cu mine. Daca arati exemplul asta, iti platesc 3 luni inca o indemnizatie de revolutionar, ca aia pe care o iei pentru ca ai baut in sediul PCR Buzau in timpul Revolutiei.

Rog ziaristii sa-l intrebe pe Marcel care e exemplul si sa-i transmita oferta. #CondusiDeIdioti”, a scris Ghinea pe Facebook.

Aktual24 a anuntat, in exclusivitate, in octombrie 2020 ca DNA a deshis un dosar penal privind modul in care seful PSD, Marcel Ciolacu, si inca alti 11 indivizi au primit titlul de „Luptator cu rol determinant in Revolutia Romana”.

Cauza a fost disjunsa dintr-un dosar care a fost deschis in urma unei plangeri adresata DNA de catre revolutionarul Marian Morosanu Tivilic privind acordarea de titluri de „luptator” de catre Secretariatul de stat pentru revolutionari.

Intr-o adresa a DNA din 20 octombrie, in care Morosanu este anuntat ca plangerea sa a fost clasata, procurorii DNA mentioneaza insa ca a fost constituit un nou dosar penal, prin disjungerea cauzei, in ce priveste modul in care seful PSD a obtinut titlul de „luptator”.

Citeste continuarea pe Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos