Cum vede seful PSD posibilitatea ca UDMR sa devina partener de guvernare? Dragnea: ”Eu nu am spus ca ii doresc la guvernare, dar nu exclud aceasta posibilitate!”

385

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a exclus vineri posibilitatea ca în Comitetul Executiv Naţional al partidului de săptămâna viitoare să se ia în discuţie şi invitarea UDMR la guvernare, scrie stiripesurse.ro.

„CEX-ul poate lua în discuţie multe lucruri. La ora asta nu am discutat în partid despre această posibilitate deocamdată, dar eu nu o exclud”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului întrebat dacă forul de conducere poate lua în discuţie şi invitarea UDMR la guvernare.

 

Întrebat dacă a avut discuţii cu cei de la UDMR, după ce a declarat în urmă cu o lună că îi doreşte pe reprezentanţii Uniunii la guvernare, Dragnea a spus că nu a existat o discuţie aplicată despre un asemenea subiect.

„Eu nu am spus că îi doresc la guvernare. Am spus că nu exclud această posibilitate şi spun încă o dată, UDMR tot timpul a propus oameni buni, oameni competenţi în posturile guvernamentale atât în interiorul Guvernului, cât şi în celelalte structuri guvernamentale. UMDR a fost pentru oricine un partener de guvernare eficient şi serios. Nu am avut o discuţie aplicată despre o invitaţie efectivă de a intra în Guvern, dar nu o exclud. Asta nu înseamnă că nu putem avea o discuţie în perioada următoare”, a încheiat Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos