Arena politica

CUTITUL INFIPT in spatele premierului de Dragnea si Tariceanu, motiv de plecare pentru un senator ALDE! Destinatia: Partidul PRO Romania!

Senatorul ALDE, Scarlat Iriza, reactioneaza ca urmare a deciziei luate de conducerea ALDE cu privire la retragerea sprijinului politic fata de Guvernul condus de Sorin Grindeanu, scrie stiripesurse.ro.

Acesta sustine ca retragerea sprijinului este o masura nejustificata, aplicata unui guvern la numai sase luni de la investire. Senatorul sustine ca masura votata de ALDE este similara cu un cutit infipt in spatele premierului si a celor care si-au asumat actul de guvernare.

“Nu pot sa fiu de acord cu o astfel de masura politica, cu o decizie care mi se pare fortata. Este un guvern in primele sase luni de activitate, rezultat dupa un vot extrem de clar la alegeri.

Voi reflecta cu mare atentie la aceasta decizie luata de colegii mei, nu sunt de acord sa sacrificam guvernarea si nici sa infigem cutitul in spatele celor care si-au asumat actul de guvernare. Dupa toate aceste decizii, nu stiu daca locul meu mai este in ALDE”, a declarat senatorul ALDE.

Destinația lui Iriza va fi partidul lui Daniel Constantin, Pro România, dacă pleacă din ALDE.

Spre TOP