Cutremur pe scena politica! Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu FBI! Cine sunt greii vizati!

536

Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu FBI, serviciul fiind interesat de afacerile desfasurate in perioada regimului Basescu, potrivit Realitatea Tv. Elena Udrea a fost unul dintre oamenii de baza ai fostului presedinte si unul dintre depozitarii secretelor regimului.

Jurnalistul Stelian Negrea sustine ca Udrea are multe informatii care i-ar putea incrimina pe cei trei.

„Este o stire care ar trebui sa dea fiori pe sira spinarii celor trei persoane si nu numai. Udrea este depozitarul unor secrete si trezorierul unor afaceri uriase facute pe timpul celor doua mandate ale lui Traian Basescu. Tacerea domniei sale de pana acum a avut ceva din filmele cu mafioti. Tacerea era data in schimbul unei protectii de care domnia sa cu siguranta s-a bucurat pe timpul celor doua mandate pentru ca, la fel ca in cazul fratelui presedintelui, pare ca a existat o protectie contrainformativa si niciuna dintre afacerile doamnei Udrea facute si… Porecla ei pe timpul celor doua mandate era „Doamna” si toate marile afaceri erau vamuite pe la domnia sa. Adica nu puteai sa vorbesti de o afacere uriasa sau de o afacere consistenta in Romania fara sa ai aprobarea domniei sale. De aici si pana la conexiunile cu Traian Basescu este o cale extrem de scurta. Udrea, conform surselor noastre, ar fi acceptat sa colaboreze cu investigatorii FBI. (…) Poate aflam niste lucruri cutremuratoare. intr-o investigatie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafata si pe care le pot converti in probe juridice. Udrea ar putea indica persoane interpuse, circuite financiare”, a declarat jurnalistul Stelian Negrea, intr-o interventie la Realitatea TV.

„Atat Udrea, cat si Alina Bica pot pune la dispozitia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanta si pot transforma niste informatii, niste banuieli in probe juridice”, a mai spus acesta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos