Daca Grindeanu si-ar fi dat DEMISIA la cererea lui Dragnea ar fi demonstrat ca LEGEA NU GUVERNEAZA IN ROMANIA!

447

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Sibiu, ca Romania ar fi pierdut in imagine la nivel international, daca premierul Grindeanu ar fi demisionat.

„Daca premierul Romaniei s-ar fi retras ieri, atunci Romania ar fi pierdut in imagine, la nivel international. Aveti o Constitutie, aveti legi care precizeaza modul in care este ales sau demis un prim-ministru, iar acestea nu prevad ca un sef de partid sa poata sa ia aceasta decizie. Prim-ministrul a tinut cont de lege in acest caz si important este pentru imaginea Romaniei ca legea guverneaza in tara”, a precizat Stanislaw Tillich, citat de aktual24.ro.

Intrebat daca situatia politica actuala din Romania afecteaza interesul investitorilor nemti pentru tara noastra, el a spus: „Cred ca da”.

Prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, l-a felicitat pe premierul Sorin Grindeanu pentru decizia anuntata miercuri seara de a nu demisiona din functie.

”Felicitari pentru decizia de aseara (de a nu demisiona din functia de prim-ministru al Romaniei — n.r.)”, i-a transmis premierul Landului Saxonia lui Sorin Grindeanu in debutul intrevederii oficiale pe care acestia au avut-o la Palatul Victoria, potrivit unei inregistrari video care a fost postata, joi, pe site-ul Guvernului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos