Daca Ponta scria carti cu copy-paste, Grindeanu scrie carti care… NU EXISTA! Uite cum l-au prins cu minciuna!

619

Premierul Sorin Grindeanu a publicat pe pagina sa de Facebook doua coperti ale cartii pe care sustine ca a scris-o, „Integrala Lebesgue-Radon in raport cu o masura complexa”.

Pana acum nimeni nu a reusit sa gaseasca aceasta carte, nici in librarii sau biblioteci, nici la Biblioteca Nationala a Romaniei, unde ajung toate cartile publicate in Romania.

Grindeanu a dorit sa faca, astfel, dovada ca aceasta carte chiar exista.

Insa apar cateva aspecte foarte stranii, Dupa cum se vede din imaginile postate de premier, cartea nu pare sa aiba pagini. In fotografii apar doar cele doua coperti ale cartii. Mai mult decat atat, codul ISBN alocat cartii este unul fals. O cautare pe internet dupa acest cod, 973-8245-04-4, ofera ca rezultate o carte intitulata „Monografia comunei Obreja”, care a aparut tot la la Editura Ionescu din Caransebes, cea care a publicat cartea lui Grindeanu.

O alta cautare dupa acelasi cod ISBN, de data aceasta pe site-ul Bibliotecii Nationale, duce catre inca o carte, fara nicio legatura cu volumul lui Grindeanu: „Dreptul la adevar: Contributia miscarii legionare la lupta de rezistenta impotriva comunismului”.

Screen Shot 2017-03-11 at 13.34.51

Pressone.ro a scris recent ca premierul a obtinut postul de asistent universitar cu ”un volum inexistent”.

”Pentru a obtine, in anul 2000, gradul didactic de asistent universitar, Sorin Grindeanu a folosit cel putin o carte a carei existenta nu a dovedit-o inca, dupa mai bine de doua luni de cand este premierul Romaniei”, a scris publicatia amintita.

De asemenea, mai spune Pressone.ro, ”au trecut 17 ani si volumul nu este de gasit nici astazi in vreo biblioteca universitara sau judeteana, si nici la Biblioteca Nationala din Bucuresti, care, teoretic, arhiveaza tot ce se publica in tara”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos