Loading...
Dacă PSD a intrat în horă, trebuie să joace! Iohannis nu are în vedere un nou guvern tehnocrat: ”PSD a câștigat alegerile, acum n-are decât să performeze!” – Circul Politic

Dacă PSD a intrat în horă, trebuie să joace! Iohannis nu are în vedere un nou guvern tehnocrat: ”PSD a câștigat alegerile, acum n-are decât să performeze!”

Klaus Iohannis nu crede în varianta tehnocrată, în cazul în care actual Guvern va cădea.

„Un Guvern de tehnocraţi nu este o soluţie pe termen mai lung. Asta am spus-o şi atunci când am instalat un Guvern tehnocrat, care, la momentul acela, a fost o soluţie rezonabilă”, a spus preşedintele României, joi, după o vizită efectuată la fabrica Ford din Craiova.

„Acum suntem la puţin timp după alegeri, avem un partid care a câştigat alegerile, acum n-are decât să performeze. Orice altceva sunt discuţii puerile care nu-şi au rostul. Cine a câştigat să-şi facă treaba, să guverneze, să producă rezultate.”, a mai declarat președintele.

Dacă PSD a intrat în horă, trebuie să joace! Iohannis nu are în vedere un nou guvern tehnocrat: ”PSD a câștigat alegerile, acum n-are decât să performeze!” was last modified: octombrie 12th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close