Dacian Ciolos dezvaluie planul coalitiei penalilor: „A fost lansata campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastra din UE”

Miscarea Romania impreuna (RO+) cere partidelor din coalitia guvernamentala si Guvernului Romaniei ”sa inceteze imediat” orice actiune politica sau de propaganda care poate duce la scoaterea tarii noastre din Uniunea Europeana.

Potrivit unui comunicat al Miscarii Romania impreuna, ”singura dorinta a celor care conduc Romania in Anul Centenarului este de a provoca o ruptura intre tara noastra si Uniunea Europeana, pentru a putea scapa de puscarie”.

Liderul acestei miscari, Dacian Ciolos, afirma ca in prezent ar fi fost demarata o campanie pentru retragerea Romaniei din UE, denumita ”ROEXIT”.

”in acest moment, s-a renuntat la orice urma de responsabilitate politica pentru viitorul Romaniei si a fost lansata campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastra din Uniunea Europeana. Este evident ca in spatele ei exista un plan bine pus la punct, la care se lucreaza de multa vreme si in care au fost atrasi si oameni de buna credinta cu ajutorul unor false pretexte. Ii indemn pe toti cetatenii Romaniei sa nu cada in aceasta capcana si sa inteleaga ca tot ce se petrece astazi nu are legatura cu credintele sau cu orientarile noastre politice.

In aceste zile, decidem daca Romania va mai fi sau nu parte a Uniunii Europene“, a declarat Dacian Ciolos, potrivit unui comunicat al RO+.

Un mesaj despre ROEXIT – la care face referire fostul premier – a fost postat recent pe Facebook de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir. El prezinta 10 motive pentru care, in opinia lui, Romania ar trebui sa paraseasca Uniunea Europeana.

”Puteti sa va bagati pacaleala aia de MCV si de Schengen undeva”, este primul punct al mesajului sau.

Luni seara, presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aratat nemultumit de afirmatiile prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, referitor la situatia din Romania, sustinand ca acesta a amenintat brutal Romania.

Dacian Ciolos dezvaluie planul coalitiei penalilor: „A fost lansata campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastra din UE” was last modified: octombrie 2nd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close